Tratamente naturiste pentru rinita

Share Button

Apa sarata

Se prepara apa sarata calduta: se pun 2-3 linguri de sare neiodata sau sare de mare la 1 litru de apa si se fierbe 20 minute. Apoi se trage pe nari alternativ, pana ajunge in gura. Tratamentul este indelungat.

Apa mare Sterimar (spary nazal)

Apa de mare Sterimar este mult mai buna decat “apa sarata”
Sterimar este un produs natural care restaureaza umiditatea naturala a nasului, elibereaza nasul de secretiile sale si, totodata, usureaza eliminarea secretiilor nazale.O igiena nazala cotidiana bazata pe o simpla spalare cu Sterimar permite nasului sa-si indeplineasca in mod corect toate functiile sale.

Ghid de tratament cu plante medicinale, recomandate pentru alergii!

Alergiile reprezinta una dintre afectiunile cele mai greu de vindecat dintre bolile ce ataca sanatatea omului. Maria Treben ofera o speranta: exista un leac si pentru aceste suferinte! In cartea sa, sunt prezentate vindecarea diferitelor tipuri de alergii prin puterile tamaduitoare ale plantelor.
Ceaiurile, baile de plante, tincturile, alifiile, micul bitter suedez sunt folosite in scheme aparte pentru fiecare grup de alergie – alimentara, respiratorie, cutanata! Fiecare fel de reactie alergica – astmul, eczema, eruptia, guturaiul de fan, etc are tratamentul ei specific.

Articole recomandate

1 Comment on Tratamente naturiste pentru rinita

  1. Nu am vindecat alergia , dar prin irigare nazala cu solutie salina se spala alergenii de pe mucoasa nazala si automat am eliminat o cauza.
    Am incercat cu spalaturi nazale cu solutie salina cu produse NeilMed ,Irigator nazal .
    Eficient 100%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*