Tratamente impotriva acneei

Share Button

Suntem martorii unei promovari masive a produselor impotriva acneei, mijloacele mass-media aducandu-ne la cunostinta zeci sau chiar sute de creme si lotiuni minune care ajuta pacientii sa elimine cosurile si urmele lasate de aceste malformatii ale pielii. Ceea ce fiecare pacient trebuie sa inteleaga este faptul ca tratamentele nu sunt niciodata similare ci se elibereaza individual, in urma unei analize efectuate de un dermatolog. Recoltand toate informatiile despre tenul si stadiul afectiunii, medicul dermatolog va poate oferi un plan individual care contine medicamentatie si etape regasite in rutina zilnica.

In functie de forma acneei, vechimea acesteia si tratamentul la care ati fost supusi in trecut, puteti aborda o medicamentatie pe baza de antibiotice, bactericide, tratamente hormonale si produse cosmetice, totul sub atenta observare a medicului dermatolog.

Alte mijloace prin care puteti trata acneea se rezuma la interventiile chirurgicale, diverse terapii pe baza de lumina UV si LED sau chiar produse naturiste, forme care pot ajuta pacientii sa elimine afectiunea in totalitate sau sa aplaneze urmele lasate de un tratament anterior.

Articole recomandate

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*