Sa slabim natural cu Slim&Fit

Share Button

Folosind acest produs fara a-si schimba stilul de viata, persoanele suferinde de obezitate au slabit circa 5 kg in prima luna, 10 kg in 2 luni si chiar 15 kg in 3 luni.

Ce este Slim&Fit?

Slim&fit este un supliment 100% natural. Nu este nevoie de infometare sau de o dieta anume. S-a constatat ca rezultate optime de slabit s-au obtinut in special la persoanele care au tinut cont de recomandarile de a manca sanatos, de a consuma zilnic 2l de apa si de a face multa miscare, exercitii fizice personalizate si mersul pe jos.

Este sanatos Slim&Fit?

Folosirea sa este lipsita de pericole de sanatate, acest supliment fiind bazat numai pe ingrediente din plante. Slim&fit este produs de Medica Farmimpex SRL care detine laboratoare echipate in conformitate cu cerintele standardelor de calitate.
Trebuie folosit fara excese alimentare; trebuie sa respectati instructiunile de administrare si sa micsorati aportul de mancare tip fast food.

Ce contine Slim&Fit?

Un comprimat de Slim&fit contine:

  • Pulbere de fibrulina 200mg ce favorizeaza alcatuirea bolului alimentar si regleaza tranzitul intestinal si dezvoltarea florei intestinale normale. Fibrulina aduce aport de minerale si vitamine importante in remoderarea corporala;
  • Pulbere de Fucus vesicolosus 100mg – fucus vesiculosus este o planta medicinala de pe coastele marii Nordului, coastele nordice ale oceanului Pacific si Atlantic utilizata pentru caracteristicile ei antireumatice, antibacteriene,anticoagulante si antioxidante.
    Aceasta alga contine vitaminele C, B1, B2, B6, B12 si minerale ca fier, calciu, magneziu precum si oligoelemente-crom, zinc, selenium, iod, uleiuri volatile.Aceasta pulbere ajuta la combaterea obezitatii, utila in hipotiroidie, regleaza zaharul din sange, reduce nivelul colesterolului, intensifica metabolismul general;
  • Extract de pulbere de ceai verde-100mg(camellia sinensis);
  • Extract de pulbere de Garginia Cambogia (cu minim 60% acid hialuronic);
  • Extract de pulbere de Hoodia gordonii 75 mg;
  • Excipienti-205mg;

Concluzii:

Daca reusiti sa aveti un stil de viata sanatos, sa faceti exercitii fizice sis a beti minim 2 l de apa zilnic cu ajutorul formulei Slim &fit veti reusi sa scadeti in greutate armonios si echilibrat.
Slim&fit este solutia ideala care va ajuta sa aveti un trup de invidiat.

Articole recomandate

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*