Purificator de aer: ideal pentru persoanele alergice

Share Button

Mecanismul fundamental al starilor alergice este o reactie de aparare anormala a organismului fata de un alergen. Utilizarea purificatoarelor de aer de catre persoane cu afectiuni respiratorii a evidentiat o serie de efecte benefice intr-o gama larga de afectiuni ale cailor respiratorii superioare si inferioare. In afectiunile cailor respiratorii, purificatoarele de aer se arata a fi de mare ajutor in rinite alergice, sinuzite, laringite, ast bronsic etc…

Ce rol are purificatorul de aer?

Purificatorul de aer este ideal penru persoanele alergice deoarece acesta filtreaza din aer polenul, praful, acarienii, mucegaiul, fumul de tigara, etc. În plus, introduce ioni negativi în fluxul de aer creând în camera o prospetime asemanatoare cu a aerului de dupa ploaie.
Poate fi utilizat acasa, la birou, în sali de conferinta, magazine sau chiar în sali de operatie, laboratoare medicale sau chimice.

Caracteristicile importante ale unui purificator

Caracteristici importante de care trebuie sa tinem seama la achizitionarea unui purificator aer:

  • Prezenta filtrului din carbon activ pentru eliminarea mirosurilor neplacute, a fumului de tigara si a particulelor solide mai mari de 100 microni din atmosfera!
  • Prezenta oxidantilor fotocatalitici (dioxid de titaniu TiO2) care ard aproape toti poluantii organici din aer (bacterii, virusi, ciuperci, etc)!
Purificatorul de aer SALIN:

Purificatorul de aer SALIN utilizeaza un procedeu de noutate absoluta in tratarea complexa a aerului si anume: trecerea permanenta a aerului prin blocul filtrant realizand un continut discret, dar permanent de aerosoli de clorura de sodiu in spatiul ambiental, modificand ionizarea aerului. Puteti beneficia permanent de efectele terapeutice remarcabile ale aerului de salina.

Efectele purificatoarelor de aer SALIN

Purificatoarelor de aer Salin maresc rezistenta generale a organismului la raceli si au o actiune desensibilizanta in probleme alergice!
S-au evidentiat o serie de efecte benefice intr-o gama larga de afectiuni ale cailor respiratorii superioare si inferioare precum rinite, sinuzite, laringite, bronsite, silicoze, recuperari in TBC, etc.
Ele confera o stare de confort psihic, un somn linistit, odihnitor prin scaderea problematicii sforaitului!
Alta caracteristica importanta este reducerea problemelor respiratorii ale fumatorilor!

Articole recomandate

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Cum se previne rinita alergica?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*